Om Confetti Home

Historien bag Confetti Home er meget simpel....

Confetti Home blev grundlagt i sommeren 2019 af mig, Andrea. 
Jeg har altid haft en kæmpe drøm at få min egen webshop med salg af boliginteriør. Jeg elsker indretning, og er ret vild med, at man kan ændre et rums udtryk ved bare at ændre få ting.
De sidste 6 år har min søster flere gange spurgt mig: "nårh men, hvornår åbner du så den webshop, som du hele tiden går og snakker om?"
Hånden på hjertet, så havde jeg nok en million dårlige undskyldninger! For helt ærlig, så er det altså lidt skræmmende at gå efter sin drøm - det kender I sikkert selv. Tænk nu hvis jeg fejlede, eller var vildt dårlig til det.
En varm sommerdag løb jeg tør for undskyldninger og blev modig. Inden jeg havde set mig om, havde jeg oprettet et CVR nr. og tog på min første messe, for at købe nogle af de skønne varer, du ser på shoppen idag. And the rest is history.

Nu sidder jeg her med min lille webshop, og de mest fantastiske kunder. Det er slet ikke så farligt, at gå efter sine drømme.

 

Du er i centrum hos Confetti Home...

Understregning, fed skrift og store bogstaver - det kan ikke understreges nok. Confetti Homes succes bliver ikke målt på penge, men på god kundeservice. Her spiller du en kæmpe rolle, for det handler nemlig om dig og kun dig. Det er mit mål, at du får den mest personlige, nærværende og varme kundeservice, når du handler her eller vi har kontakt på anden vis - du er trods alt den bedste ambassadør, jeg kan ønske mig.

Confetti Home er en meget lille og personlig webshop, og det må gerne kunne mærkes. Har du nogle spørgsmål til varerne, eller ønsker en vare som jeg ikke har på webshoppen, så vil jeg hjertens gerne hjælpe dig.
Har du lyst til at dele din styling af dine køb, så brug hastagget #confettihomedk på Instagram. Så deler jeg dit billede på Confetti Homes Instagram (med accept fra dig naturligvis), så andre kunder og jeg kan blive inspireret af din styling.

Hånden på hjertet: der findes intet bedre end at få en gave. Derfor bliver din pakke også pakket fint ind i silkepapir, og du får en personlig håndskrevet hilsen, når du handler hos Confetti Home.

 

Vi skal huske at passe på miljøet...

Når du handler hos Confetti Home, skal du ikke blive overrasket over, at dine varer ankommer i en brugt papkasse med John Deere tape på. Det er ikke fordi, at du ved en fejl er kommet til at bestille dele til din ikke-eksisterende traktor. Det er simpelthen bare fordi, at jeg på lageret genbruger alt, hvad der genbruges kan.

Jeg kan nok aldrig få CO2 regnskabet til at gå op. Men jeg kan bidrage til at minimere vores CO2 forbrug. For din, min og vores børns skyld

 

"Vil du prismatche?"...

Ja forsøren da! Ingen gider at betale for meget for en vare, når du kan få den billigere et andet sted. Jeg går meget op i, at priserne skal være konkurrence dygtige, så du ikke 

skal ud og lede efter den billigste pris. Når hver vare oprettes bliver der researched priser, og derfor er mange af priserne også lavere end så mange andres i forvejen. Men det kan naturligvis ske, at jeg har overset noget, og så skriver du altså bare til mig. Det eneste krav der er, er at webshoppen skal være dansk. Simple as that.

 

Jeg vil gerne høre fra dig...

Hvis du har læst helt herned, så får du lige en virtual high-five fra mig. Har du noget på hjertet - ris, ros, kommentar, ønsker til varer eller vil du bare gerne sige hej, så vil jeg så gerne høre fra dig. Du kan bruge denne kontaktformular eller skrive til mig på info@confettihome.dk

 

Til sidst vil jeg gerne slutte af med at sige tusind, tusind tak for at du har læst med, og fordi du støtter min lille drøm. Det betyder uendelig meget for mig!

De bedste hilsner Andrea